Pages

Tuesday, May 26, 2009

Obses - Tiru Ain Punye

Sebelum memulakan entry aku nak madah sorry utk ain sebab curik ideanya untuk polah post tok. Ain tok urang KL so aku translate lah - Sorry ek ain sebab curi idea ain untuk post kali ni. Cerita pasal obses tok dolok aku memang obses dgn byk benda.

First aku paling obses dengan kasut & sandal. Sik dapat nangga layak kasut mesti aku nak meli walapun kadang-kadang aku dalam keadaan sengkek. Mun dah kacak beli trus...ya dolok lah

Pas ya aku obses dengan baju. Tapi baju untuk pergi kerja ajak. Sikit-sikit beli baju. Penoh dah baju selemari. Banyak yang sik dipake daripada dipake. Suka-suka ajak aku nak meli...dolok lah

ada satu ketika aku obses dengan meli barang-barang online. Ebay lah, yalah..suka ku ngabis duit ku sembarangan..sampe ke satu ketika aku meli sandal kat ebay, sekali datang indah kabar dari rupa so sejak ya aku berenti meli barang online gk. Jerak kata orang..ya pun dolok lah

Kinek tok suma obsession ya aku dah kurangkan kecuali obses terhadap makanan. Pasal makan sik dapat ku control glak. Suka glak aku ngan makanan. Yang lain lain ya dah lamak aku tinggalkan sebab nya.....saja malas!!